joi, 8 august 2013

Complexul Turistic Salonti, Draşov

          Cei care doresc să iasă din oraş pentru câteva zile, o pot face acum într-o destinaţie de excelenţă a judeţului, la Complexul Turistic Salonti, Draşov. Am aflat de această locaţie de la o prietenă şi când am avut posibilitatea, am dat o fugă până acolo. Să o luăm pe rând.
Complexul e situat la 67 de kilometri de Zlatna şi desigur la mai puţin de 32 kilometri de Alba Iulia. Asta în cazul în care alegem să mergem pe varianta Sebeş- Cunţa. Dacă alegeţi varianta Alba Iulia- Berghin- Draşov, mai adăugaţi încă 5 km, dar se merită pentru că evitaţi oraşul Sebeş. 
Complexul deţine o pensiune, cu terasă proprie de 60 de locuri, apoi ştrandul (cu 3 bazine - 1 cu apă dulce cu adâncimea de 1,80 m şi două cu apă sărată, unul cu adâncimea între 1,20 şi 1,80 m iar celălalt mai mic), cu terase, baruri, localuri pentru servit masa, toalete care lucesc de curăţenie etc. Intrarea la ştranduri este de 15 lei pentru adulţi şi 10 lei pentru copii (până la vârsta de 14 ani), de Luni până Joi, iar în Week-end preţurile sunt de 20 lei pentru adulţi, preţul pentru copii sub 14 ani rămânând neschimbat. Deloc de neglijat, şezlongurile sunt gratuite (în limita stocului disponibil).








Preţurile pentru cazare variază între 80 lei şi 100 lei/noapte (cu intrarea la ştrand inclusă), camere cu 1 pat sau pat matrimonial. Pentru grupuri mari, organizate,  conform site-ului oficial www.salonti.ro, preţurile se pot negocia. Condiţiile de cazare sunt absolut excelente: baie proprie, televizor LCD, minibar, conexiune internet, grătar amenajat, parcare păzită fără plată, curăţenie exemplară (adaug eu) etc. Masa se poate servi în complexul ştrandului, la preţuri bune şi de o calitate deosebită, cu o cafea trăznet. Dacă doriţi să ajungeţi în week-end şi vreţi să rămâneţi peste noapte, e bine să vă rezervaţi camerele din timp la nr. 0728458577 sau email: office@salonti.ro. (nu ştiu dacă merge, nu am încercat).
Există şi teren sintetic, pentru fotbal, tenis etc., parcare berechet. Pentru bucuria copiilor ( eu nu prea sunt de acord cu ideea) există şi o mini-grădină zoologică cu căprioare, lebede, raţe sălbatice chiar la intrarea în ştrand.
Cred că singurul lucru pe care pot să în critic este site-ul complexului, care nu se ridică la înălţimea investiţiei. 
Eu vă invit să încercaţi. Dacă aveţi timp şi desigur, ceva bănuţi.







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta e binevenită!